Dvarčionių šienas Kūčių burtams

Suteikite Kūčių tradicijoms papildomos prasmės!

Kad Kūčių vakaras būtų jaukus ir stebuklingas, pripildyk jį burtais. Nustebinkite savo artimuosius, kolegas ar verslo partnerius nusiųsdami jiems stebuklingą linkėjimą!

Užsisakydamas Dvarčionių žolės pundelį ne tik pradžiuginsi tau rūpimus žmones, bet ir prisidėsi prie išskirtinės pievos palaikymo. Drauge su Dvarčionių šieneliu, adresatą pasieks ir tavo vardu pasirašytas sveikinimas su trumpa šieno istorija.

Kuokštas natūralios žolės skirtas šv. Kūčių tradicijoms puoselėti. Prieš sėdant prie stalo jis paskleidžiamas po staltiese. Susėdus raginama traukti vieną stiebą ir sužinoti savo lemtį.

Dvarčionių šienas – savaime stebuklingas, kadangi talpina savyje retenybę ir meilę.

Retenybė. Šis kuokštelis atkeliavo iš Vilniaus pakraštyje esančios biologine įvairove turtingos pievos. Tai – vienas įstabiausių gamtos kampelių, kur stiebiasi retosios lietuviškos orchidėjos – gegūnės, linksta paprastieji kardeliai, kreksi griežlės, nuolat lankosi lapės ir stirnos.

Meilė. Kad iškirtiniai augalai pievoje išliktų, reikalinga nuolatinė vietovės priežiūra. Jau 7 metus Dvarčionių pieva savanoriškai rūpinasi, nuolat ją šienauja ir tvarko nevyriausybinė aplinkosaugos organizacija Baltijos aplinkos forumas. Įsigydamas šį kuokštelį ir tu išreiški meilę natūraliai gamtai – prisidedi prie šios pievos palaikymo.

Rankų darbo! Šieno pundelius savomis rankomis nuglostė Baltijos aplinkos forumo kolektyvas.

Gauti Dvarčionių šieną gali skirdamas norimo dydžio paramą www.gamtoje.org:

1. Užpildyk užsakymo formą

2. Skirk paramą www.gamtoje.org (spausk „paremk“ pagrindiniame puslapyje po beikeičiančiomis nuotraukomis) arba atlikdamas pavedimą į Baltijos apltinkos forumo sąskaitą A/s LT98 7044 0600 0792 6435 (Gavėjas: VšĮ Baltijos aplinkos forumas, Įmonės kodas: 110090837, Bankas: AB SEB bankas, Mokėjimo paskirtis: „Parama“)

Atsiimti šienelį galite Baltijos aplinkos forumo biure Vilniuje, iš anksto sutartoje Vilniaus vietoje arba gauti paštu (siunčiant paštu bus prašoma kompensuoti siuntimo išlaidas).

Pasidalinkite šventine nuotaika su Dvarčionių pievos gyventojais!

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.