Startuoja registracija į teatralizuotą festivalį „Miško burtai“

Startuoja registracija į smagiausią teatralizuotą festivalį jaunoms šeimoms „Miško burtai“, kuris vyks splio 2 d. 12-16 val. Žemaitijos nacionalinio parko teritorijoje.

Šiemet festivalis planuojamas nedidelis ir jaukus. Laumės ir kaukai jau ruošia spalvingiausius kostiumus ir užduotis. Keliausite miško takais ir sutiksite ten gyvenančias mitines būtybes, galėsite pasigaminti stebuklingų atributų, sudalyvauti nepaprastuose žaidimuose ir burtų ceremonijose. Festivalio programą patikslinsime jau netrukus. O dabar kviečiame registruoti save ir savo šeimos narius.

Festivalio dalyvių skaičius ribotas, tad kviečiame registruotis atsakingai, o paaiškėjus, jog negalite atvykti – informuoti festivalio organizatorius. Atvykstančiuosius kviečiame pasipuošti savo mitinių herojų kostiumais ir dar labiau įsilieti į renginio atmosferą bei nepamiršti daugkartinių puodelių gardžiai arbatai ragauti.

Registruotis į festivalį galite paspaudę šią nuorodą. Iki pasimatymo Žemaitijoje!

 

Festivalis organizuojamas įgyvendinant projektą „Natura 2000 tinklo valdymo optimizavimas Lietuvoje” (LIFE IP PAF-NATURALIT ) nr. LIFE16 IPE/LT/016. Jį finansuoja Europos Sąjungos LIFE programa ir Lietuvos Respublika.

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.