Festivalis jaunoms šeimoms „Miško burtai“ grįžta!

Šiemet, pirmajį spalio savaitgalį, į Žemaitiją, Platelius, grįžta šimtų žmonių pamėgtas teatralizuotas gamtos festivalis jaunoms šeimoms „Miško burtai“. Šiemet bendrausime jaukiai ir nedidelėmis grupelėmis.

Jau spalio 2 d. pakviesime į įvairius užsiėmimus, kuriuose mokysimės pažinti ir suprasti gamtą bei pastebėti joje vykstančius stebuklus ir iš arčiau susipažinsime su saugomomis „Natura2000“ teritorijomis. Nors festivalis šiemet planuojamas nedidelis ir jaukus, žemaitiškų legendų herojai – laumės ir kaukai – jau ruošia savo kostiumus, stebuklingas lazdas ir kitus paslaptingus gamtos atributus. Mažųjų ir jų tėvelių lauks smagūs užsiėmimai bei ekskursijos.

Šiemet į festivalį pakviesime tik ribotą skaičių lankytojų, tad netrukus pakviesime norinčiuosius registruotis į renginį. Vietą ir festivalio programą patikslinsime netrukus. Sekite naujienas!

Festivalis organizuojamas įgyvendinant projektą „Natura 2000 tinklo valdymo optimizavimas Lietuvoje” (LIFE IP PAF-NATURALIT ) nr. LIFE16 IPE/LT/016. Jį finansuoja Europos Sąjungos LIFE programa ir Lietuvos Respublika.

Komentarai

Jolanta Girčienė 2021-10-02
Labai norime sudalyvauti😊

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.