Startuoja finalinė projekto „NonHazCity 2“ konferencija

Baigiamoji „NonHazCity 2“ konferencija vyks birželio 15–16 d. Virtualus renginys yra skirtas bendradarbiavimui su kitais INTERREG projektais, susijusiais su vandens kokybe ir pavojingų medžiagų valdymu.

„NonHazCity“ šiame renginyje bendradarbiauja su keletu kitų projektų, kurie dirba su optimizuoto vandens ir cheminių medžiagų rizikos valdymo sprendimais Baltijos jūros regione: BEST, BSR Water, HAZBREF, FanpLESStic-Sea, NOAH, MEDWater, ChemClimCircle, Change (K)now! ir AskREACH. Džiaugiamės, kad jie dalyvauja renginio programoje.

Per šias dvi dienas vyks 4 užsiėmimai, skirti skirtingoms pavojingų medžiagų valdymo temoms. Pirmojoje sesijoje bus vaizduojamas vandens valdymas ir pavojingų medžiagų atsiradimas vandens aplinkoje. Antroji sesija apima pranešimus apie pramoninių nuotekų tvarkymą ir cheminių medžiagų rizikos valdymo įrankius pramonei.

Antrą dieną aptarsime, ką gali padaryti savivaldybės. Galiausiai kalbėsime apie skirtingus plastiko aspektus: mikroplastiką, pavojingas medžiagas produktuose ir gaminiuose bei poveikį klimatui. Darbotvarkę galite pamatyti čia.

 
 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.