„NonHazCity“ – finalininkas „Interreg“ 30-mečio projektų konkurse

Projektas „NonHazCity“ dalyvavo „Interact“ organizuojamame „Interreg“ 30-mečio projektų konkurse ir tapo jo finalininku!

„Interreg“ yra ES bendradarbiavimo Europoje programa, kuri remia žmones iš skirtingų šalių, turinčiusgerų idėjų ir bandančius jas įgyvendinti kartu. Remdamas projektus „Interreg“ kuria tarptautinio bendradarbiavimo kultūrą. Be to, konkursui mus pasiūlė „Interreg“ Baltijos jūros programa (AČIŪ!).

Konkursui atrinkome savanorių namuose atliktų patikrinimų istoriją ir sukūrėme apie tai vaizdo įrašą. „NonHazCity“ varžėsi su 150 puikių bendradarbiavimo projektų iš visų „Interreg“ programų visoje Europoje. Šiuo metu esame tarp 6 konkurso finalistų ir užimame pirmą vietą „Žaliųjų jungčių“ kategorijoje!

Mes didžiuojamės šiuo pripažinimu ir nekantriai laukiame didžiojo finalo, kuriame visi atrinkti dalyviai turės galimybę prisistatyti Europos regionų ir miestų savaitės (Spalio 10-15 d., Briuselyje) metu. Mums reikia jūsų palaikymo balsuojant už mūsų projektą, kad taptume didžiojo finalo nugalėtojais.

Be to, rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais „Interact“ vykdys viešą balsavimą feisbuke už vaizdo įrašus, kuriuos pateiks kategorijos „Socialinės medijos apdovanojimas“ finalininkai.

Štai čia galite rasti mūsų vaizdo įrašą apie „NonHazCity“ ir projekto metų įgyvendintus cheminių medžiagų patikrinimus savanorių namuose. Jei patiks, pasidalinkite šiuo video su šeima, draugais ar kolegomis.

Siekdama paminėti „Interreg“ 30 metų jubiliejų, Europos Komisija ir „Interact“ visus metus rengia daugybę renginių. „Interreg“ 30-mečio projektų konkursas yra vienas iš jų. Siekiama parodyti linksmą ir novatorišką skirtingų „Interreg“ projektų istoriją. Tikslas – surasti geriausią projektų įgyvendinimo praktiką ir pristatyti ją tiek socialinėje žiniasklaidoje, tiek gyvo pasirodymo metu.

Konkursas sutelktas į tris temas, kurios yra kompleksinio pobūdžio ir gali būti pademonstruotos vykdant bendradarbiavimo veiklą. Šios temos atspindi „Interreg“ esmę ir iliustruoja pagrindinius mūsų piliečių susirūpinimą keliančius klausimus. Projekto tema turėjo atitikti tris kategorijas: „Mes visi turime kaimyną“, „Jaunimas“ ir „Žalioji Europa“. „NonHazCity“ dalyvauja pastarojoje kategorijoje. Dalyvauti galėjo bet kurio laikotarpio „Interreg“ programos ir projektai, įskaitant „Interreg IPA-CBC“ ir „Interreg ENI CBC“ programas.

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.