„Colgate” akcija „Smile for Good“: balsuok už gamtosauginę iniciatyvą

Gamintojo informacija apie akciją „Smile for Good“:

„Colgate” pristatė naują veganišką „Smile for Good“ dantų pastą. Tai pirma šio prekės ženklo dantų pasta, kurioje yra minimalus kiekis ingredientų, jie visi aiškiai nurodyti etiketėje, be to, net 99.7% sudedamųjų dalių yra natūralios. Ne tik pasta yra draugiška aplinkai, bet ir jos pakuotė!  Tai pirmas šio prekės ženklo produktas, kurio pakuotė rūšiuojama. „Smile for Good ” tūbelė pagaminta iš didelio tankio polietileno (HDPE), kuris yra perdirbamas ir Lietuvoje. Dantų šepetėlio kotelis pagamintas iš 100% naturalaus bambuko.

Baltijos aplinkos forumo specialistų komentaras:

Palaikome „Colgate” ir kitų gamintojų iniciatyvas, kuriomis siekiama tiekti į rinką draugiškesnius aplinkai produktus. Tai – svarbus žingsnis ir tikimės, kad gamintojas ir toliau tobulins savo produkciją darnumo link. Siekiant, kad sudėtis būtų dar aiškesnė vartotojui, rekomenduotume  nurodyti kvapiųjų medžiagų (aroma) kilmę (t.y. natūralios jos ar sintetinės). Puiku, kad pakuotė yra perdirbama, tačiau būtų dar geriau, jei ilgainiui popierinės dėžutės būtų visai atsisakoma. Tikimės, kad netrukus ne tik šio, bet ir kitų gaminių pakavimo medžiagos bus minimalios ir lengvai perdirbamos.

Balsuok už gamtosauginę iniciatyvą

„Colgate” kartu su Baltijos aplinkos forumu kviečia pasirinkti ir paremti vieną iš gamtosauginių iniciatyvų: vertingų pievų ar paukščiams svarbių teritorijų atkūrimą. Populiariausiai iniciatyvai „Colgate” skirs paramą, o Baltijos aplinkos forumas iniciatyvą įgyvendins. Eik į https://www.facebook.com/BEFLithuania/ ir balsuok už gerą darbą gamtai. Sek naujienas feisbuke.

 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.