Apie gyvenimą be pavojingų medžiagų – žurnale „Žalias miestas“

Projekto „NonHazCity“ komanda visiems, norintiems gyventi sveikoje ir švarioje aplinkoje be pavojingų cheminių medžiagų pristato naują žurnalą „Žalias miestas“. Ilgai rinkome informaciją, stengėmės ją pateikti taip, kad būtų lengvai suprantama ir panaudojama bet kuriuose namuose.

Keiskime įpročius

Kasdien suvalgome, ant savęs užtepame, įkvepiame, paliečiame, dėvime ir kitaip kontaktuoja- me su gausybe pavojingų cheminių medžiagų. Vienos kenkia mūsų endokrininei sistemai, kitos galimai sukelia vėžį, trečios iššaukia įvairias alergijas ir t. t.

Žurnale raginame atkreipti dėmesį į savo vartojimo įpročius. Net ir maži pokyčiai kasdieniame gyvenime gali padaryti didžiulę įtaką. Kviečiame domėtis, atidžiai skaityti etiketes renkantis gaminius be pavojingų cheminių medžiagų. Taip nedidinsite jau esančios pavojingų cheminių medžiagų koncentracijos savo organizme. Ir kartu prisidėsite prie mažiau kenksmingų alternatyvių gaminių paklausos augimo.

Patarimai įvairioms gyvenimo sritims

Tad kviečiame žengti pirmuosius žingsnius ir tikimės, kad šis žurnalas taps ta pagalbos ranka, kuri padės susigaudyti sudėtingame informacijos sraute. Čia pateikiame informaciją apie skirtingas cheminių medžiagų veikiamas gyvenimo sritis ir patarimus, kaip šiose srityse pavojingų cheminių medžiagų sumažinti ar visiškai jų atsisakyti.

Pavojingo valiklio vonioje pakeitimas natūraliomis medžiagomis ar veido kremo be pavojingų cheminių priemonėmis pasirinkimas gal ir neatskleis kardinalių pokyčių šiandien ar rytoj, tačiau garantuos sveikesnį gyvenimą jums ir jūsų artimiesiems ateityje. Mes sakome: Mažiau yra geriau. Vadovaukimės šiuo teiginiu visose gyvenimo srityse, susijusiose su cheminėmis medžiagomis.

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.