Ūkininkų apklausa: Ar informacija apie gamtai palankų ūkininkavimą yra pasiekiama?

Siekiame, kad visuomenė gyventų švarioje ir sveikoje aplinkoje, gamtiniai ištekliai būtų tinkamai naudojami, o turtinga gamtinė įvairovė būtų užtikrinta ateities kartoms.

Žinome, kad saugant mūsų gamtą, ūkininkų vaidmuo yra labai svarbus. Todėl jau daugiau kaip 20 metų, bendradarbiaujame su Lietuvos ūkininkais ir siekiame teikti visokeriopą palaikymą: dalyvaujame formuojant agrarinės aplinkosaugos ir kaimo plėtros politiką, kartu ieškome tvaresnių ir gamtai palankesnių ūkininkavimo būdų, dalinamės gamtosauginėmis žiniomis.

Gamtai palankus ūkininkavimas – tai ūkininkavimo modelis, kuomet ūkininkaujant skiriamas dėmesys ūkio gamtinės aplinkos gerinimui (dirvožemio būklės gerinimui, vandens kokybės gerinimui, augalijos įvairovės palaikymui, paukščių gerovės palaikymui ir pan.)

Mums yra svarbu tobulėti ir informaciją pateikti efektyviausiais būdais. Todėl norime išgirsti ūkininkų nuomonę: ar informacija apie gamtai palankų ūkininkavimą yra aktuali, lengvai prieinama ir suprantama? Kviečiame ūkininkus sudalyvauti trumpoje apklausoje – užtruksite vos 5 minutes!

Apklausa yra anoniminė.

Jūsų atsakymų laukiame iki 2024 rugsėjo 6 d.

Ačiū!

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *